Și-a prins bărbatul că o înșeală, așa că a trecut la șantajarea amantei. Ce greșeală au făcut amorezii

 

O femeie și-a prins, întâmplător, concubinul că o înșeală, iar apoi i-a aplicat o lecție amantei, pe care a șantajat-o.

Cazul s-a derulat în perioada ianuarie - iunie 2020, iar toți cei implicați se cunoșteau bine. În perioada octombrie-noiembrie 2019, o femeie din Aiud a avut o relație cu concubinul unei prietene. Cei doi își programau întâlnirile folosind telefonul unui apropiat, martor în dosarul penal care a fost deschis ulterior. 

La începutul lunii decembrie 2019, Adriana S. i-a solicitat martorului telefonul pentru a efectua un apel, probabil având bănuieli. Așa a dat peste corespondenţa dintre amantă și concubinul ei. Ea a observat toate discuțiile purtate, inclusiv cele de pe platforma Facebook Messenger.

Femeia înșelată i-a urmărit pe cei doi, într-o benzinărie din Cluj-Napoca, unde concubinul ei s-a întâlnit cu amanta, care i-a înmânat acestuia suma de 2.000 franci elveţieni. Văzând banii, S. Adriana a decis că o poate şantaja pe amanta partenerului ei prin ameninţarea că va da în vileag relaţia lor, scrie Ziarul Unirea.

”Pe drumul de întoarcere la Turda a sunat-o pe persoana vătămată, căreia i-a solicitat să se întâlnească la un local. Aici i-a comunicat că ştie despre relaţia dintre ea şi numitul L. B. şi i-a solicitat o sumă mare de bani, pentru a nu divulga cunoscuţilor şi prietenilor relaţia. I-a spus să îi răspundă mereu la telefon, astfel încât să nu fie pusă în situaţia să o caute.

Totodată, în acele împrejurări, fiindu-i frică ca inculpata să nu divulge relaţia, persoana vătămată i-a dat acesteia suma de 1.500 franci elveţieni. În continuare, persoana vătămată a fost sunată în repetate rânduri de către inculpată, care de fiecare dată îi cerea sume de bani sub ameninţarea că va divulga relaţia”, se precizează în hotărârea Judecătoriei Aiud, prin care a fost admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei.

În total, amanta i-a achitat femeii înșelate 100.000 de lei, în 11 tranșe.

În 30 iunie 2020, i-a cerut încă 4.000 euro, iar atunci amanta s-a dus la poliție.

Șantajista a fost demascată și condamnată la 2 ani şi 6 luni de închisoare cu suspendare, sub supraveghere. Autoarea şantajului a recunoscut faptele şi a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăţiei cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud.

Acum trebuie să fie deschis un proces și pentru recuperarea banilor. 

Comentarii Facebook