Duminica 28 Aprilie

Scandal monstru la Spitalul Județean Oradea! Un conflict între rezidente a pornit de la nişte mesaje pe WhatsApp


Păruială între trei doctoriţe la Spitalul Județean Oradea! Miercuri dimineață, trei rezidente de la secția Infecțioase II, din cadrul spitalului Județean Oradea, s-au luat la bătaie. Totul a pornit de la un schimb de replici pe grupul de WhatsApp.

Potrivit declarațiilor managerului unității, cele trei rezidente s-au luat la bătaie chiar pe holul spitalului, din cauza unor mesaje trimise pe grupul de WhatsApp.

„Una dintre rezidentele implicate este originară din Oltenia, una este din Maramureș, iar una e bihoreancă, din Baita, de lângă Nucet. Se pare că incidentul a pornit de la un mesaj trimis de una dintre ele pe grup, iar celelalte două au reacționat cu agresivitate. S-a ajuns la păruială, până le-a despărțit dr. Csep”, a declarat managerul spitalului, dr. Gheorghe Carp, notează ebihoreanul.

Un martor a declarat că cele două rezidente au început să țipe una la alta până au ajuns să se lovească: „Au început, de față cu colegii, să strige una la alta și apoi să se lovească”.

Pentru a rezolva situația și a preveni alte conflicte agresive, șeful secției ar fi declarat că va aplica o măsură disciplinară asupra uneia dintre ele, mutând-o pe altă secție din cadrul spitalului. 

Comentarii Facebook