Rugăciuni şi slujbe speciale pentru Angelika, studenta dispărută în urmă cu o lună în pădurea Dumbrava din Sibiu. Poliţiştii o caută în continuare


Comunitatea evanghelică din Sibiu se roagă pentru ca Angelika Maurer, studenta dispărută în pădurea Dumbrava din Sibiu în urmă cu o lună. Autorităţile au abandonat varianta conform căreia fata s-ar afla în pădurea Dumbrava, iar acum vor să afle cu cine a vorbit tânăra înainte să dispară fără urmă.

Comunitatea evanghelică din Sibiu se roagă pentru ca Angelika Maurer să fie găsită în viaţă

Astăzi, au avut loc slujbe speciale oficiate de preoţii Catedralei Evanghelice din Sibiu pentru studenta de 25 de ani.

Între timp, anchetatorii verifică mai multe piste. Una dintre acestea se referă la persoanele care au intrat în contact cu Angelika Maurer în ziua de dinaintea dispariţiei. Inclusiv telefonul tinerei este verificat de poliţişti. Mai mult, poliţiştii au descoperit că în seara de dinaintea dispariţiei, Angelika ar fi făcut cumpărături cu cardul. A cumpărat alimente, dar şi o rezervă pentru ţigara electronică.

Pe 8 februarie, la ora 7.30, tânăra este surprinsă de camerele de supraveghere ale căminului când pleca. O oră mai târziu, studenta a fost surprinsă de camerele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sibiu la ieşirea din oraş când intra în Pădurea Dumbrava. A fost ultima oară când a fost văzută.

Comentarii Facebook