Profesor de sport din Alba Iulia, condamnat la închisoare după ce le-a făcut elevelor propuneri indecente și le-a pipăit


Profesorul de sport de la Școala „Vasile Goldiş” din Alba Iulia, a fost condamnat marţi, la o pedeapsă cu închisoarea, pentru corupere sexuală a minorilor.

Cercetările în acest caz au început în 2018 după ce mai multe adolescente l-au acuzat pe dascăl că le pipăie în timpul orelor de curs și le pune întrebări obscene. Atunci, mai mulți părinți ai unor elevi de la Școala „Vasile Goldiş", au depus plângere la conducerea școlii împotriva profesorului. Un an mai târziu, în 2019, bărbatul a fost trimis în judecată pentru corupere sexuală a minorilor.

Fostul profesor a primit abia acum sentința. Acesta a fost condamnat la doi ani și trei luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere.

Doar că profesorul din Alba Iulia nu este la prima abatere. În toamna anului trecut, a mai fost condamnat la cinci luni de închisoare, cu amânare, de data aceea pentru purtare abuzivă, după ce ar fi jignit mai mulți elevi.

Mai mult decât atât, în urmă cu 10 ani, în 2012 a primit alte patru luni de închisoare cu suspendare, tot pentru purtare abuzivă, după ce a bătut alți patru elevi cu o coadă de mătură.

Comentarii Facebook