VIDEO - Accident mortal pe un bulevard intens circulat: Femeie de 67 de ani, lovită din plin de un TIR pe o trecere de pietoni


Accident mortal în centrul orașului Târgu Mureș. O femeie a traversat în fugă o trecere de pietoni fără să se asigure, iar un TIR a lovit-o din plin. 

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se vede cum femeia, în vârstă de 67 de ani, e aruncată zeci de metri. Șoferul a spus apoi că nici  măcar nu și-a dat seama că a lovit ceva și că s-a oprit doar pentru că l-au atenționat ceilalți participanți la trafic, notează Știrile Pro Tv.

La fața locului a ajuns și un ehipaj medical, însă femeia nu a mai putut fi salvată. Șoferul de 45 de ani este din Sălaj. A fost verificat cu aparatul etilotest și nu consumase alcool sau substante interzise.

Zona unde a avut loc accidentul, intens circulată 

Zona este foarte intens circulată, spun oamenii revoltați. Aceştia îşi doresc instalarea unui semafor, pentru a nu se mai întâmpla accidente.

 „E destul de mare traficul, pentru că Mureșul nu are o rută ocolitoare, astfel că toate TIR-urile vin pe aici, prin centrul orașului. Mă gândesc că TIR-ul fiind așa înalt, cabina fiind pusă sus, efectiv șoferul nu a avut cum s-o vadă pe femeie, de aia nici nu a pus frână și a târât-o zeci de metri”, spune un localnic.

Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz.


Comentarii Facebook