Polițist din Ardeal care a murit subit, la doar 31 de ani: ”Ai lăsat gol imens în inima celor care te-au cunoscut”


Un agent operativ de 31 de ani, angajat la SASS (Structura Asociată pentru Măsuri de Securitate Specială) din Penitenciarul Aiud, s-a stins din viață subit.

Această veste profund tristă a fost împărtășită public de colegii săi și de reprezentanții instituției care sunt șocați de dispariția subită a tânărului polițist de 31 de ani, poreclit „Fratelo”. 

Cu profundă tristețe și durere în suflet, vă informăm despre decesul prematur al colegului nostru, Dreghici Alexandru Cristian, membru al echipei SASS din Penitenciarul Aiud.

Cuvintele sunt neputincioase în a ușura durerea și tristețea familiei, a rudelor și a prietenilor săi. Noi, colegii lui, simțim această pierdere imensă și transmitem condoleanțe și multă forță familiei în aceste momente grele.

Am pierdut o persoană de mare integritate și valoare. Vom păstra veșnic în amintirea noastră generozitatea și înțelepciunea sa. Un profesionist competent și un om cu o conduită exemplară.

Odihnește-te în pace și lumina Cerului! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a fost mesajul transmis de Daniel Radu Pasc, președintele Sindicatului din cadrul Penitenciarului Aiud.

Surse locale au relatat că agentul s-a simțit rău în momentul părăsirii unității, după orele de program, în jurul orei 15.00, imediat după ce terminase antrenamentul de serviciu.

Alex s-a prăbușit pe spațiul verde din fața instituției. A fost transportat rapid la spital, dar a suferit un stop cardio-respirator și medicii nu l-au mai putut salva.

Alexandru avea aproximativ 10 ani de experiență în sistemul penitenciar și era foarte respectat de colegii săi.

Adio, drag prietene! Vei trăi veșnic în inimile noastre. Îngerii să-ți păzească trecerea pașnică către Creator. Odihnește-te în pace, Alex!

Călătorie pașnică către ceruri, Alex!

Odihnește-te în pace! Vei rămâne mereu în amintirea noastră! Cale lină spre Împărăția Cerurilor, drag prieten!

Dumnezeu să te ierte, Alex, să-ți lumineze drumul spre El, iar celor care te-au pierdut, familiei tale, să le ofere Dumnezeu forță, să le șteargă lacrimile și să le aline durerea. Prezența ta va lăsa un gol imens în inimile celor care te-au iubit”, au scris apropiații lui Alex.

Comentarii Facebook