Miercuri 4 August

Percheziții în Cluj și Alba. S-au folosit de fișe medicale false pentru a obține preschimbarea permiselor de conducere


În această dimineață, poliţiştii din Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 10 percheziţii la persoane bănuite de săvârșirea unor infracțiuni de fals și uz de fals.

La data de 20 mai 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează 10 percheziţii din care 9 în județul Alba și una în județul Cluj, la domiciliile unor persoane bănuite de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că, în perioada ianuarie – mai 2021, persoanele vizate de anchetă s-ar fi folosit de fișe medicale false pentru a obține preschimbarea permiselor de conducere auto, în vederea obținerii unei noi valabilități administrative.

Zece persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, pentru audieri, conform dej24.ro

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au participat polițiștii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba și polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zlatna.


Comentarii Facebook