Părinte reținut după ce a dat de pământ cu un băiat, care se certa cu fiul lui în parc - VIDEO


Poliția Hunedoara a reținut un părinte care a intervenit intr-o disputa pe care a avut-o fiul lui. 

Duminică, 7 februarie, în jurul orei 15.50,  Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112,  despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara.

Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ.

Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul municipal Deva, pentru îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă  la sediul Poliției,  urmând a fi dispuse măsuri  legale.

UPDATE 

Fiulul bărbatului de 29 de ani, un minor de 7 ani, care a fost  și el lovit de către acesta, a fost chemat  la sediul Poliției Municipiului Hunedoara pentru a fi audiat ca si victimă  a violenței in familie, in prezența  reprezentanților DGASPC. Celălalt minor (cel trântit  la pământ) are 13 ani și a rămas  internat, pentru investigații  mai amănunțite. Se pare  ca starea lui este buna. Minorul de 13 se pare ca se afla în parc neînsoțit. Autorul nu figurează  cu antecedente penale și a fost retinut pentru 24 de ore.

De asemenea, s-au extins cercetarile și cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea liniștii  și ordinii publice (fapta fiind comisa in loc public). Din cercetări  rezulta ca minorul de 13 ani trantit la pământ este nepot al tânărului  agresor (fiul surorii  soției sale).

Comentarii Facebook