Miercuri 24 Aprilie

Parchet putrezit, pereți scorojiți și geamuri care nu se închid în locuinţa de serviciu a unui poliţist din Ardeal. Chiar agentul a reclamat condiţiile


Scandal la IPJ Alba! Pereți scorojiți și murdari, geamuri care nu se închid, parchet putrezit şi o baie cu gresia căzută şi fără apă curentă. Nu este o scenă dintr-un film, ci ceea ce se vrea a fi o locuință de serviciu, atribuită de IPJ Alba unui polițist. Colegii bărbatului recunosc situaţia şi spun că aceasta nu ar fi singulară. 

Locuinţele sunt folosite de multe ori ca pretext pentru ca acestor colegi să nu li se ofere dreptul la decontarea navetei de la localitatea de domiciliu în localitatea în care îşi desfăşoară activitatea”, explică Iancu George, Preşedinte Europol Alba.

locuinta.jpeg

Postul de Poliţie din Lupşa nu ar mai fi fost locuit de mai bine de 20 de ani, iar clădirea se află acum într-o stare avansată de degradare. Cu toate acestea, localnicii spun că s-ar putea locui acolo, fără probleme. IPJ Alba se apără şi transmite că postul de Poliţie va fi renovat curând, astfel încât condiţiile de locuit să fie optime pentru poliţişti. 

Pe durata realizării reparaţiilor, poliţistul poate beneficia de decontarea cheltuielilor de transport. Până în acest moment, agentul nu a solicitat acest lucru, mai spun reprezentanţii IPJ Alba.

IPJ Alba, prin serviciul logistic, a comunicat faptul că dispune de locuinţă de serviciu în localitatea Lupşa şi întrucât are la dispoziţie fonduri pentru reabilitarea acesteia, ar putea demara lucrările necesare pentru asigurarea unor condiţii optime de locuit.”, a transmis Luminiţa Prodan, purtător de cuvânt IPJ ALBA, potrivit Observator.

Comentarii Facebook