Răzbunarea unei soţii geloase, din Ardeal, pe amantă. Ce a putut să facă femeia, de-a fost condamnată la închisoare


O soţie geloasă din Alba a fost condamnată la închisoare după ce a terorizat-o pe amanta soţului său. Femeia a fost condamnată la închisoare de magistrații Judecătoriei Sebeș, pentru fapte de distrugere. 

Decizia a fost dată ieri, iar motivarea a devenit publică. Mai exact, femeia este acuzată că a distrus BMW-ul și un AUDI-ul amantei soţului său. Potrivit motivării instanței, fapta din data de 25.11.2020, se rețin următoarele: Persoana vătămată este colegă de serviciu cu fostul soț al inculpatei.

În cursul anului 2019, inculpata a aflat că soțul său avea o relație extraconjugală cu persoana vătămată, aspect care a determinat-o să o contacteze telefonic pe aceasta din urmă şi să caute să o întâlnească pentru a discuta cu privire la această situație.

Ulterior, inculpata a constatat că persoana vătămată a început să vină periodic la un salon de manichiură situat pe strada pe care locuiește și inculpata, având convingerea că persoana vătămată a ales acest salon doar ca un gest de sfidare la adresa sa. În seara zilei de 25.11.2020, persoana vătămată(…) s-a deplasat cu autoturismul marca BMW, la salonul de manichiură. În momentul în care inculpata a trecut pe stradă pentru a ajunge la domiciliu a observat autoturismul și a luat hotărârea infracțională să-i spargă geamurile.

În acest sens inculpata s-a deplasat la domiciliu de unde a luat un obiect dur (o bucată de lemn conform propriei declarații) și a revenit în fața imobilul la volanul autoturismul marca BMW X3. După ce a spart geamul, inculpata s-a urcat în autoturismul său şi a plecat de la faţa locului, persoana vătămată constatând distrugerile suferite de autoturism în momentul în care a părăsit salonul cu intenția de a merge la domiciliu. Prejudiciul cauzat persoanei vătămate a fost de 600 de lei, la care se adaugă suma de 150 de lei reprezentând folia auto montată pe lunetă.

A doua maşină, distrusă după doi ani

La data de 19.12.2022, în jurul orei 16:10, persoana vătămată s-a urcat la volanul autoturismului marca Audi A5, şi a plecat de la locul de muncă. În momentul în care s-a apropiat de imobilul în care locuieşte inculpata, aceasta a ieşit în stradă în faţa autoturismului condus de persoana vătămată.

Persoana vătămată a oprit autoturismul, context în care inculpata s-a apropiat de portiera stânga faţă a autoturismului şi a lovit-o de mai multe ori cu o piatră pe care o ţinea în mână, provocându-i mai multe zgârieturi Persoana vătămată s-a panicat şi a plecat în grabă de la faţa locului, oprind ulterior în staţia de autobuz de pe strada pentru a constata ce avarii suferise portiera.

Inculpata s-a urcat la volanul autoturismului marca BMW X3,  şi a plecat în urmărirea persoanei vătămate iar în momentul în care a ajuns la intersecţia străzilor a observat autoturismul marca Audi oprit în staţia de autobuz. Inculpata a pătruns pe strada pe sensul opus de mers şi a oprit paralel cu autoturismul persoanei vătămate.

În continuare, a deschis geamul portierei şi a lovit cu piatra parbrizul autoturismului marca Audi A5, geamul localizat în continuarea portierei stânga spate (pe care l-a spart) şi aripa stânga spate.

La data de 19.01.2023, inculpata a transferat suma de 7.000 de lei în contul bancar, aparținând persoanei vătămate, astfel că prejudiciul material a fost recuperat integral.

Audiată fiind, inculpata a recunoscut săvârşirea faptelor de distrugere, a acceptat încadrarea juridică a acestora conform ordonanței de punere în mișcare a acțiunii penale şi a solicitat încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa, femeia a fost condamnată la șase luni de închisoare cu amânare. Decizia din data de 22 martie nu este definitivă și poate fi atacată în apel în termen de 10 zile de la comunicare, potrivit alba24.ro.

Foto: imagine cu caracter ilustrativ

Comentarii Facebook