Opt ani de ÎNCHISOARE pentru un prădător sexual din Alba, care a violat o femeie în timp ce îi ținea un cuțit la gât


Opt ani și un rest de 1204 zile de închisoare, adică un total de peste 11 ani de închisoare, va executa un recidivist violator din Alba, localitatea Ocna Mureș, care pe data de 10 aprilie 2021 a violat o femeie, în timp ce îi ținea un cuțit la gât. 

Acesta, proaspăt ieșit din pușcărie, unde a stat închis tot pentru viol, a recidivat și într-o zi a violat-o pe femeia care venise la el pentru a cumpăra un câine. 

Înfiorător este faptul că bărbatul avea un cuțit sub pernă și deși locuia singur, un dulap din casa sa era prin cu lenjerie de femei. 

De asemenea modul în care a agresat-o pe femeie: a strâns-o de gât și mai mult de atât după ce a violat-o a vrut să o țină prizonieră încă o zi. 

La o zi după ce a violat-o pe acesta, bărbatul a fost arestat preventiv, iar apoi a fost trimis în judecată. Procesul s-a desfășurat pe rolul Judecătoriei Aiud. În data de 27 august, magistrații Judecătoriei Aiud l-au condamnat pe acesta la 8 ani de închisoare pentru viol.

Acesta mai avea un rest de 1204 zile de închisoare, din condamnarea mai veche de 15 ani, condamnare din care a fost eliberat condiționat.

Mai mult de atât, a fost obligat la plata a 10.000 de euro cu titlul de daune morale față de victima sa.

În data de 16 august 2021, odată cu verificarea măsurilor preventive, modul în care bărbatul a violat-o pe femeie a fost făcut public în motivarea instanței.

Cum l-a cunoscut victima pe violator

Femeia avea nevoie de ajutor pentru a muta mobila prin casă și a apelat la o vecină și iubitul acesteia. Alături de cei doi a venit și recidivistul, pentru a-i ajuta.

Victima a spus că dorește să cumpere un câine de pază, iar bărbatul i-a spus că are unul și că i-l poate da.

Cei patru au mers către locuința bărbatului, unde bărbații au băut alcool iar femeile un suc. Vecinii au plecat, dar femeia a mai rămas pentru ca avea nevoie de ajutorul bărbatului să ducă câinele acasă.

Atacul

Imediat după ce vecinii au plecat din casă, „inculpatul a început să o sărute pe persoana vătămată pe față și i-a cerut să întrețină relații sexuale cu el. Persoana vătămată a refuzat, iar răspunsul ei l-a iritat pe inculpat, care a început să o strângă de gât, apăsând-o cu degetul mare pe artera carotidă.

Femeia s-a zbătut și s-a luptat cu el, timp în care inculpatul a zgâriat-o pe față și pe gât. În același timp, persoana vătămată l-a zgâriat și ea pe inculpat pe față, pe nas și sub ochi. Pe masa din încăpere se aflau mai multe pahare și în timpul altercației, o parte dintre ele s-au răsturnat și s-au spart.

În acel moment, inculpatul a scos un cuțit cu mâner alb de sub perna de pe pat, cu care a amenințat-o pe femeie, spunându-i că o omoară”, se arată în motivarea instanței.

Violul

Profitând de starea în care se afla, după ce a strâns-o de gât, a dezbrăcat-o complet și, sub amenințarea cuțitului, inculpatul s-a întins peste persoana vătămată și a întreținut raport sexual normal cu ea, timp de aproximativ 30 de minute, dar a fost întrerupt, relatează alba24.ro.

În cele din urmă, a sunat telefonul inculpatului și acesta s-a oprit, a aruncat cuțitul și a vorbit la telefon.

După discuția telefonică, femeia a încercat să se îmbrace, dar inculpatul nu a lăsat-o și i-a spus că se va îmbrăca atunci când vrea el. Inculpatul i-a spus că va rămâne la el până luni, când o să meargă la serviciu. În cele din urmă, s-a răzgândit și a lăsat-o să se îmbrace.

Când persoana vătămată și-a luat chiloții pe ea, inculpatul i-a reproșat că nu poartă chiloți tanga și a obligat-o să ia o pereche de chiloți de damă pe care îi avea într-un sertar de la o bibliotecă, plin cu chiloți de damă și cu sutiene”, se mai arată în motivarea instanței.

Cum a scăpat femeia

În cele din urmă, persoana vătămată a reușit să se îmbrace și s-a îmbrăcat și inculpatul, hotărât să meargă la ea acasă. Înainte de plecare, inculpatul i-a dat o geacă de-a lui să o îmbrace, deoarece afară se făcuse frig. Când a intrat pe strada femeia a aruncat cheile de la locuința sa în niște tufișuri, pentru a putea să spună că nu are chei și astfel nu poate să  intre în casă.

În timp ce se deplasau pe stradă, au trecut prin fața porții unui martor și i-a cerut inculpatului să o lase să  intre că nu avea chei de la casa sa.

Odată intrată în locuința vecinei  persoana vătămată a cerut ajutorul acesteia și i-a relatat ca a fost violată și agresată de inculpat care se afla la poartă. Martora a observat că femeia prezintă urme vizibile de agresiune, era speriată și plângea, astfel ca a oprit-o în locuință, a ieșit la poartă și i-a cerut inculpatului să plece”, au mai precizat anchetatorii.

Sentința din 27 august nu este definitivă și deja bărbatul a atacat-o la Curtea de Apel Alba Iulia.

Comentarii Facebook