Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, Paramithia, în pelerinaj la Cluj. Preot: „Asta trebuie să spui pentru a primi grabnic ajutor!”


În premieră, de hramul Maicii Domnului, icoana făcătoare de minuni Paramithia a fost scoasă din Bucureşti în pelerinaj prin Sibiu şi Cluj. Credincioşii s-au adunat în număr mare, cu evlavie şi lacrimi în ochi, pentru a se închina şi a cere ajutor. 

Icoana originală Paramithia este o frescă pictată pe zidul Mănăstirii Vatoped, din muntele Athos. Călugarii de acolo au pictat pentru credincioşii din România o icoană în mărime naturală care a ajuns la biserica Sf Nicolae Dintr-o Zi, din București, în luna martie a acestui an, iar de atunci şi pana acum a fi înfăptuit mai multe minuni.

Am sentimentul că am venit cu Regina Mamă la Sibiu, Regina Împăratului Cerului", a declarat preotul Vasile Ioana, care însoţeşte icoana în periplul său prin Sibiu şi Cluj.   

Preotul Vasile Ioana, despre cele mai noi minuni săvârşite de icoana Paramithia 

Preotul Vasile Ioana a vorbit pentru Antena 3 despre minunile săvârşite de icoana Maicii în puţinul timp de când se află la Bucureşti.

Prima minune a fost săvârşită pentru o doamna bolnavă de rinichi, care de 3 ani aştepta un transplant. Femeia a venit în faţa icoanei şi s-a rugat cu credinţă. Încă se afla în genunchi în faţa Paramithiei când i-a sunat telefonul şi a fost anunţată de cei de la Spitalul Fundeni că va intra în operaţie deoarece i-au găsit un rinichi compatibil.  

A doua minune a fost cu o doamnă de 36 de ani care ani de zile s-a chinuit cu soţul ei să aibă copii. La îndemnul preotului Vasile Ioana s-a rugat cu dăruire în faţa icoanei. Rezultatul? Este acum însărcinată în patru luni!

A treia minune a fost săvârşită pentru o doamnă în vârstă din Drobeta Turnu Severin, care avea un picior umflat cu care mergea foarte greu, şi a venit special să se roage la icoană. Preotul a sfătuit-o să citească Paraclisul Maicii Domnului în faţa Paramithiei. Nici nu terminase bine de citit rugăciunea când a observat că piciorul ei cât un butuc îşi recăpătase dimensiunile normale şi s-a dus repede să îi arate părintelui. 

Aşa lucrează Maica Sfântă - după credinţă, după hărnicia duhovnicească şi după voia cea sfântă, dacă e spre binele fiecăruia", a ţinut să sublinieze preotul Vasile Ioana. 

Cel mai bine este nu să ceri Măicuţei ceva concret, ci să îţi dea puterea ca să te poţi mântui", a concluzionat părintele.  


Comentarii Facebook