Miercuri 24 Aprilie

”Nu accepta să-i ia altcineva locul de tată!” - Detalii șocante despre bărbatul care și-a ucis bebelușul la Alba


Mama bărbatului care și-a ucis copilul și apoi s-a sinucis și el a rupt tăcerea și a spus că a vorbit cu fiul ei înainte de tragedie.

Femeia spune că fiul ei era agitat și i-a implorat pe polițiști să spargă ușa apartamentului. Urmează informații cu un puternic impact emoțional! 

Era acasă, era cu copilul, îi dădea să mănânce. Îl schimba, l-a spălat. 

Era puțin agitat. Doar pentru faptul că am observat eu, în timp ce îl schimba zicea: Tu ești al meu, tu vei fi doar al meu, tu ești copilul meu. Eu sunt tatăl tău”, a relatat mama bărbatului. 

Aceasta a spus că a discutat cu fiul ei chiar înainte de tragedie. Ea le-a spus să spargă ușa şi să intre peste bărbat în casă, dar agenții dădeau telefoane şi așteptau afară. 

M-a sunat de pe numărul mamei bebelușului, pe Whatsapp, cu audio, un domn. Zicea că: Noi suntem aici, sunăm la usă de mult, nu răspunde nimeni. Eu le-am zis clar: Spargeți ușa, orice minut contează. De ce tot sunați, de ce dați telefoane? Deschideți ușa!”, povestește femeia.  

Tatăl și-ar fi ucis bebelușul pentru că nu ar fi suportat ca fiul său să aibă o altă figură paternă. 

A văzut-o pe ea cu un bărbat. I-a urmărit oarecum, filmându-i. Nu accepta să-i ia altcineva locul de tată. S-a dus și l-a întrebat, în engleză, pe bărbatul respectiv, ce are de gând cu copilul lui. Nu a primit niciun răspuns”, mai spune femeia.  

S-ar părea că bărbatul a mai avut gânduri sinucigașe încă din trecut, la fel și fosta iubită. Așa au ajuns să fie împreună. 

S-au cunoscut pe o platformă de sinucigași. Spunea că s-au ajutat reciproc și că pentru el a fost în momentele acelea, și probabil și mai departe, persoana potrivită care l-a înțeles”, a mai povestit ea.  

Comentarii Facebook