METEO: Ninsorile nu se vor opri. Cum va fi vremea în următoarea perioadă?


Meteo. Cu toate că a trecut deja o săptămână din luna martie, ninsorile nu se opresc. Potrivit meteorologilor, iarna revine în Capitală. Cum va fi vremea în România în următoarele două săptămâni?

Nu vom scăpa de iarnă în următoarele zile. Ninsorile și gerul își vor face apariția, iar în majoritatea regiunilor din țară vor fi precipitații mixte. Luni, mai ales în jumătatea de sud a țării, vremea va fi în general frumoasă cu valori cuprinse între 4 și 14 grade Celsius. Cu toate acestea, în zonele nordice noaptea va aduce precipitații și la munte va ninge.

Vremea în Transilvania

În această regiune, până în jurul zilei de 12 martie, temperaturile maxime se vor situa aproape de cele normale specifice perioadei cu valori cuprinse între 4 și 8 grade, iar cele mai scăzute vor fi pe 10 martie. În acest interval, noapte va fi ger, iar temperaturile se vor situa între -7 și -4 grade Celsius. Cu toate acestea, la sfârșitul primei săptămâni, vremea se va încălzi ușor și valorile vor ajunge chiar la 11 grade, iar minimele se vor situa între -2 și 0 grade Celsius. Deși vor fi posibile precipitațiile în jurul zilei de 11 martie, după 12 martie cantitățile vor crește semnificativ.


Comentarii Facebook