Warning: file_put_contents(): Only 0 of 2721 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/clients/client0/web1/web/lib/helpers.php on line 960
METEO. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca, Marți, 25 mai? Anunțul făcut de ANM - Ştiri de Cluj
Warning: file_put_contents(): Only 0 of 327 bytes written, possibly out of free disk space in /var/www/clients/client0/web1/web/lib/helpers.php on line 960
Sambata 31 Iulie

METEO. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca, Marți, 25 mai? Anunțul făcut de ANM


Astăzi vremea se va încălzi în toată țara, iar în regiunile vestice, nordice și centrale, precum și la munte. Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată și se vor semnala averse ce vor avea caracter torențial și pe alocuri grindină.

În restul teritoriului vor fi înnorări temporare, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse. Vântul va avea unele intensificări local și temporar în toate regiunile, mai ales în cursul zilei în vestul țării, dar și la munte.

Meteo. Cum va fi vremea în Transilvania?

În Transilvania vremea se va menține în general frumoasă, iar soarele se va arăta în cea mai mare parte a regiunii, exceptând nord-vestul, unde vor fi unele înnorări și ploi slabe. Valorile termice vor fi peste normalul perioadei. Termometrele vor indica valori maxime de până la 27 de grade în Brașov și Miercurea Ciuc, 30 de grade la Târgu-Mureș, Alba-iulia, și 28 de grade Celsius la Cluj-Napoca și Zalău.

Meteo. Cum va fi vremea în Cluj-Napoca, marți, 25 mai

Vremea în Cluj-napoca va fi, în general, bună, marți. Cerul este parțial noros și vântul este moderat, astfel că 19 grade se simt ca 15 grade Celsius.

Va fi însorit mare parte a zilei, cu ușoare înorări, însă temperatura va crește de-a lungul zilei, ajungând de la 21 de grade, în jurul orei 11:00, la 27 de grade, la ora 14:00. Totuși, la ora 16:00 se preconizează izolat averse și furtuni, 50% șanse de ploi, cu descărcări electrice. Vremea ar trebui să se stabilizeze după-amiază, cerul va fi în continuare noros, dar temperaturile se vor menține între 24 și 26 de grade Celsius. 

Spre seară temperaturile scad la 18 grade și abia spre miezul nopții vor începe ploile, care vor continua până a doua zi dimineață.


Comentarii Facebook


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client0/web1/tmp) in Unknown on line 0