MApN angajează personal medical. Centrul Militar Zonal Cluj: Se scot la concurs 45 de locuri la un centru de perfecționare medico-militară


Ministerul Apărării Naționale face angajări în domeniul medical. Centrul Militar Zonal Cluj anunță scoaterea la concurs a 45 de locuri la Centrul de perfecționare medico-militară Sibiu.

Asistenții medicali generaliști se pot înscrie pentru pentru Cursul de formare a subofițerilor în activitate, specialitatea militară „Sanitar”, sesiunea a II-a de admitere, până la data de 18 noiembrie 2022, anunță CMZ Cluj.

Cine se poate înscrie la concurs

Se pot înscrie candidaţii care provin din rândul  SGP (Soldați Gradați Profesioniști M.Ap.N) în activitate sau în rezervă precum şi din rândul civililor din cadrul şi din afara M.Ap.N.

Se cer studii de învățământ postliceal - calificarea Asistent medical generalist sau învățământ universitar de licență - specializarea Asistență medicală generală. De asemenea, pentru specialitatea militară SANITAR, candidații trebuie să deţină certificatul valabil de membru al Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România. Vârsta maximă admisă pentru cursul de formare a subofițerilor în activitate este de 45 de ani, la data acordării gradului şi numirii în funcţie la finalizarea cursului de formare.

Comentarii Facebook