Incident tragic în Sibiu! Un copil de șapte ani și-a găsit sfârșitul sub roțile unei autoutilitare de care se agățase în joacă


Un copil în vârstă de șapte ani a murit într-un incident dramatic, în județul Sibiu. Din primele date, copilul s-ar fi agățat în joacă de bena unei autoutilitare și ulterior s-a dezechilibrat și a fost prins sub roți.

Evenimentul tragic a avut loc pe o stradă din satul Iacobeni, după ce băiețelul de șapte ani s-a prins de bena (partea destinată transportului de materiale, n.r.) unei autoutilitare, după ce șoferul a descărcat. Atunci când conducătorul auto a manevrat vehiculul cu spatele, copilul s-a dezechilibrat și a căzut, fiind prins sub una dintre roți.

Oamenii aflați la fața locului au sunat imediat la 112! 

Pentru că starea copilului era una deosebit de gravă, la fața locului a fost solicitat și elicopterul SMURD de la Târgu Mureș. Victima a intrat în stop cardiorespirator. Salvatorii ajunși la fața locului l-au scos pe copil de sub mașină și au început manevrele de resuscitare însă s-au văzut nevoiți să declare decesul.

Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Comentarii Facebook