Guru Adi de la Brad: Am donat spermă, în mai multe locuri în lume să am mii de copii!


Vasile Ardelean Fărcaș, alias Adi de la Brad, a fost plasat sub control judiciar, dar a șocat opinia publică cu declarația că a donat spermă, în mai multe locuri în lume și că are mii de copii.

Am copii cu mai multe femei cu acceptul lor. Știu că creștinește, nu-i normal. E imoral dar e legal, nu am făcut nimic ilegal. Sunt copiii mei după numele meu. Eu am donat spermă. În mai multe locuri în lume. Am mii de copii, am depășit cifra de 500 în Turcia. Am donat 4 butoiașe, pot să fie cam șapte-opt mii de copii”.

Adi de la Brad a mai declarat la Antena 3, citat de Apuseni.info că membri ai comunității au fost ”buni la vot”: „Autorităţile știau de noi. Am fost buni doar la vot. S-au lepădat de mine ca de o haină roasă. Vreau să-i anunț că toată comunitatea ca trece de partea maghiară”.

Adi dela Brad este acuzat de viol

Guru din Hunedoara, cunoscut ca ”Adi de la Brad”, în vârstă de 59 de ani, autoproclamat ”lider spiritual” al unei comunități dintr-o localitate din județul Hunedoara, a fost arestat pentru 30 de zile, la finalul lunii mai, fiind acuzat de viol, șantaj și împiedicarea accesului copiilor la educație. 

Potrivit publicației locale zdh.ro, comunitatea din care bărbatul face parte „Copiii Soarelui”, iar bărbatul ar fi cunoscut sub numele de Adi de la Brad. 

Potrivit IPJ Hunedoara, joi, 26 mai, Poliția municipiului Brad a fost sesizată cu privire la apariția în spațiul public a unor informaţii cu privire la comiterea de infracțiuni contra libertății persoanei și infracțiunii contra integrității sexuale, ce ar fi fost săvârșite în cadrul unei comunități dintr-o localitate din apropierea orașului.

Un număr de 23 de copii care se aflau în cadrul comunităţii au fost evaluaţi de către reprezentanţii Direcţiei Generale pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Drepturilor Copilului (DGASPC) Hunedoara, în cadrul unei acţiuni desfăşurate de către poliţişti sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brad.

Ulterior Guru Adi de la Brad a fost plasat sub control judiciar timp de 60 de zile, fiind eliberat din arest. 

23 de minori din secta „Copiii Soarelui'', unii născuți la Cluj, au dispărut cu mamele lor. Adi de la Brad voia să dea viaţă unei noi specii

Comentarii Facebook