Garsoniera din Ardeal, vedetă națională! Are cabina de duș lângă birou - FOTO


Un anunț imobiliar a stârnit numeroase critici, revoltă, dar și hohote de râs.

Este vorba despre o garsonieră din Târgu-Mureș, situată lângă Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade”. Pentru că spațiul este total nepotrivit pentru o locuință, dar legea permite închirierea, proprietarul a îngrămădit totul așa cum a putut. Astfel, că patul este aşezat lângă masa şi chiuveta de bucătărie, care în acelaşi timp reprezintă şi chiuveta de la toaletă.

De asemenea, cabina de duş este de asemenea aşezată lângă biroul viitorului chiriaş.

Unde este toaleta?”, „La vecini sau în dulap?” , au fost câteva dintre variantele prin care au încercat oamenii să ghicească răspunsul. „Perfectă pentru un tânăr student. Ieși din duș și te pui să înveți”. „Aici mâncai, aici mă c***i”. ”E și la demisol! Un deliciu? Cat? 200 de euro”, au mai scris oamenii.

O altă locuință, de această dată din Cluj-Napoca, de 11 metri pătrați a atras atenția oamenilor în 2023. Proprietarul cerea 200 de euro pe lună. Internauții au ironizat spațiul extrem de mic pe care îl are garsoniera și s-au întrecut în comentarii umoristice. Reprezentantul agenției imobiliare Antonio Boja a spus că, la aproximativ 20 de minute după ce a fost postat anunțul cu garsoniera, a venit și primul telefon.

garsoniera-1738x1080.jpg

Comentarii Facebook