FOTO - Un motociclist de 17 ani și-a pierdut viața, după ce s-a izbit violent de două mașini care circulau pe contrasens


Un adolescent de 17 ani și-a pierdut viața în urma unei coliziuni violente între motocicleta pe care o conducea și două mașini care veneau de pe contrasens și care circulau regulamentar. Accidentul mortal s-a produs pe Drumul Național 17D, între localitățile Feldru și Ilva Mică din județul Bistrița-Năsăud. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat marţi, 11 octombrie,  seara că pe DN 17D, în zona localității Feldru, județul Bistrița-Năsăud, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme și un motociclist. În urma impactului, motociclistul era inconștient, în stop cardio-respirator, şi au fost efectuate manevre de resuscitare, potrivit someseanul.ro.

accident feldru 2.PNG

Din primele date, un tânăr de 17 ani, din Ilva Mică, în timp ce se deplasa cu o motocicletă pe direcția Feldru către Ilva Mică a intrat în coliziune cu două autoturisme ce se deplasau din sens opus. În urma impactului tânărul a fost rănit fiind ulterior constatat decesul acestuia de către echipajele medicale”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.

Salvatorii, nevoiți să declare decesul băiatului 

Conform ISU Bistrița-Năsăud, echipajele medicale SMURD și SAJ BN au găsit victima, un tânăr în vârstă de aproximativ 17 ani, inconștientă – în stop cardiorespirator. „Din păcate, in ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul tânărului nu a răspuns manevrelor aplicate, astfel ca a fost declarat decesul la locul solicitării”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Șoferii celor două autoturisme, doi bărbați de 71 și 53 de ani, din Rebra și Sângeorz Băi nu au fost răniți în urma accidentului, fiind ulterior testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

accident feldru 1.PNG

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, urmând a fi stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului.

Sursa foto: Somesanul.ro

Comentarii Facebook