FOTO - Incendiu violent în Reghin: O fabrică de bolțari s-a făcut scrum în fața proprietarului. „M-au sunat vecinii să mă întorc că arde tot”


O fabrică de bolțari din localitatea Reghin, județul Mureș, s-a făcut scrum în seara zilei de marți, 17 ianuarie, după ce un incendiu puternic a cuprins întreaga clădire. Cum flăcările uriașe amenințau și imobilelel din preajmă, zeci de pompieri au fost trimiși la fața locului, pentru a opri la timp răspândirea flăcărilor. Trei ore a durat întreaga operațiune a salvatorilor de la ISU Mureș. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, dar pagubele materiale sunt uriașe

Marți, 17 ianuarie, după ora 18:30, localnicii din zonă au observat cu flăcări uriașe înghit pur și simplu fabrica de bolțari din vecinătate. Alarmați, au alertat pompierii și au solicitat ajutor, având în vedere că focul amenința și imobilele din jur, locuințe și sediile altor firme.  „În momentul sosirii primelor echipaje deja ardea generalizat, inclusiv la partea de birouri şi acoperişuri”, a transmis un reprezentant al ISU Mureș. 

bolt 2.jpg

Fabrica s-a făcut scrum chiar în fața proprietarului 

Nu a mai rămas nimic. Când am venit, am văzut flăcările mari, care nu știu de la ce au pornit. Eu locuiesc aici, n-am fost aici când a început să ardă. M-am dus până la ai mei și m-au sunat vecinii să mă întorc că arde tot”, a spus neputincios proprietarul fabricii, potrivit Observator. 

Proprietarul fabricii spune că în imobil se află şi locuinţa sa, un apartament cu trei camere. Totul s-a făcut scrum, paguba depăşind 300.000 de euro. Doar clădirea era asigurată, nu şi bunurile sau utilajele. Omul nu înţelege ce s-a întâmplat, mai ales că ieri n-a lucrat nimeni în fabrică şi nici nu s-a făcut foc la centrala pe lemne care încălzeşte clădirea. „Nu știu de la ce a pornit, un scurt ceva, habar n-am!”, a mai spus acesta. 

bolt 3.jpg

Cei 40 de pompieri mobilizați la fața locului s-au chinuit mai bine de trei ore pentru a lichida incendiul. 

Sursa foto: zi-de-zi.ro

Comentarii Facebook