Doi polițiști din Alba au salvat viața unui bărbat: „Fără a sta pe gânduri, în câteva secunde l-au imobilizat”


Misiune contracronometru în Alba! Doi polițiști au reușit să taie funia cu care un bărbat din județul Alba încerca să-și ia propria viață. 

Bărbat era pe o scară, cu o funie în jurul gâtului, în stare de inconștiență. Polițiștii din Galda de Jos, comună din județul Alba, au fost sesizați, ieri după-amiază, de către o femeie de 59 de ani, din Cricău, despre faptul că soțul ei vrea să-și pună capăt zilelor și amenință că se spânzură.

În câteva minute, la fața locului, s-au deplasat polițiștii care au constat că, într-o anexă a imobilului, bărbatul, de 63 de ani, se afla pe o scară, cu o funie în jurul gâtului, în stare de relativă inconștiență, potrivit Mediafax.

Fără a sta pe gânduri, în câteva secunde, l-au imobilizat și i-au tăiat funia. Până la sosirea echipajului medical specializat, cei doi polițiști i-au acordat primul ajutor, acesta revenindu-și la starea de conștiență. Bărbatul a fost transportat la spital, în vederea unor investigații medicale de specialitate", precizează Poliția Alba.

Comentarii Facebook