Copil de 12 ani, lovit pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție. La volanul autospecialei se afla un tânăr din Cluj


Un minor de 12 ani a fost lovit de o mașină de poliție, în timp ce încerca să treacă strada, în localitatea Șieu-Măgheruș, județul Bistrița.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud a transmis că autospeciala implicată în accident nu era din județul Bistrița și era în misiune la momentul accidentului.

„Astăzi, 21 decembrie, pe Drumul Naţional 17, în localitatea Şieu-Măgheruş a avut loc un accident rutier. Din primele date, o autospecială de poliţie din alt judeţ ar fi acroşat un minor, de 12 ani, din Şieu-Măgheruş care s-ar fi angajat în traversarea străzii.

În urma accidentului, pietonul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto, un bărbat de 22 de ani, din Dej, a fost testat cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative în ambele cazuri." informează IPJ Bistrița-Năsaud.

Poliţiştii Serviciului Rutier Bistriţa-Năsăud au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili cauza şi împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Copilul a suferit diferite fracturi.

„La UPU-SMURD din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adus astăzi un minor în vârstă de 12 ani, victimă a unui accident rutier petrecut în localitatea Șieu-Măgheruș, prezentând multiple fracturi și un hematom masiv la piciorul drept, precum și excoriații la piciorul stâng.

După evaluare și stabilizare în urgență, băiatul a fost transferat la Clinica de Chirurgie Pediatrică din Cluj-Napoca pentru îngrijiri medicale de specialitate”, a declarat Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, potrivit bistrițeanul.ro

Comentarii Facebook