Miercuri 24 Aprilie

Contabilă tunsă, bătută și umilită! Agresorii spun că ei sunt victimele: ”O să-i crească părul la loc. Poate să-şi pună perucă”


Cei trei bărbați care au torturat o contabilă din Bihor sunt arestați, dar au spus în fața instanței că ei sunt victimele. 

Cei trei le-au spus anchetatorilor cum au torturat-o pe femeie, cum i-au smuls părul, au batjocorit-o şi au aruncat-o apoi, ca pe o cârpă, în curtea mamei sale. ”În realitate, ei sunt principalele victime în această situaţie. A fost o reacţie spontană pe care au avut-o în momentul în care au avut confirmarea unei relaţii în care este implicat tatăl lor”, a declarat Lele Alexandru - avocatul agresorilor.

A deschis uşa de la maşină şi era acolo chircită, în pielea goală, tunsă cheală. Şi au prins unul de-o parte, unul de alta, şi-au băgat-o aici în curte. Şi a zbierat că să-mi fie ruşine! Nu mai ştia de ea, nu mai era coerentă. Când am văzut-o în ce situaţie e!”, a declarat Florea Lup, mama victimei. Apărătorul celor trei barbari continuă să minimalizeze gravitatea faptelor. "Persoanei vătămate o să-i crească părul la loc într-o lună, două, trei. Poate să poarte şi perucă. Nu este nicio problemă", mai spune Lele Alexandru - avocatul agresorilor.

Contabila a fost torturată de copiii patronului firmei la care lucra.

Avocatul spune că cei trei copii, care de fapt au în jur de 30 de ani fiecare, au acţionat la impuls. ”Este o exagerare. A fost bătută de doi copii care au avut confirmarea că respectiva persoană sparge familia din care ei fac parte”, a declarat Lele Alexandru - avocatul agresorilor.

Legată, nu ştiu, şi la faţă, şi la gură, era legată şi la mâini şi la picioare. Pur şi simplu, au luat-o din maşină şi au aruncat-o în curte. Ca pe un sac", a declarat Lucia Cohuţ, sora victimei. 

Că au dezbrăcat-o este real, dar nimeni nu o să se îmbrace cu hainele ei. Au rămas la birou. Le poate lua oricând”, a mai spus Lele Alexandru - avocatul agresorilor.

Cei doi fraţi, dar şi pompierul care i-a ajutat au fost arestaţi pentru 30 de zile, scrie Observatornew.ro.

 Acuzaţiile sunt de lipsire de libertate și tâlhărie.

Comentarii Facebook