Conserve cu excremente de urs, vândute ca „suvenir autentic-secuiesc” în Covasna și Harghita


Excremente de urs la conservă, vândute ca „suvenir” în Covasna și Harghita! Produsul i-a lăsat fără cuvinte pe comisarii Protecţiei Consumatorilor Covasna. Acestea se vând pe post de „suvenir”, într-un local din Târgu Secuiesc. O cutie cu „Urme de urs" are 30 de grame de conţinut, iar firma producătoare garantează că excrementele sunt autentic-secuieşti.

Produsul a fost lansat încă de anul trecut şi este ambalat de o firmă din Harghita, care se ocupă cu comercializarea băuturilor şi a produselor alimentare de diverse tipuri. Este pus la vânzare într-un restaurant din Târgu Secuiesc, unde a fost descoperit şi de comisarii Protecţiei Consumatorului.

Gramajul net este de 30 de grame, iar costul este de 40 de lei. Pe conservă, se menţionează faptul că produsul este preparat în Ţinutul Secuiesc. Pe instrucţiuni este stipulat că temperatura de păstrare este de maxim 10 grade Celsius, dar şi că nu este destinat consumului uman. În acest context, comisarii Protecţiei Consumatorului spun că acest produs nu poate fi retras de pe piaţă, în aceste condiţii.

FOTO: weradio.ro

poza.jpg

Comentarii Facebook