Clipe de groază pentru o tânără de 19 ani! A fost tâlhărită și violată în plină zi, într-o sală de jocuri


O tânără de 19 ani, casieră a unei săli de jocuri proaspăt inaugurată, a fost violată şi tâlhărită, în plină zi, într-o zonă intens circulată din Brașov. Suspectul este un client al sălii, care a fost găsit şi reţinut de poliţişti. 

Tânăra era singura angajată de serviciu în sala de jocuri şi a fost victimă sigură pentru atacator. Imaginile de pe camerele de supraveghere i-au ajutat pe poliţişti să-l identifice pe bărbat, scrie Observator.

Totul s-a petrecut la prânz, autorul a profitat de faptul că atât vitrina, cât și intrarea în sala de jocuri sunt opace și din afară nu s-a putut vedea nimic din ce se petrece înăuntru. Anchetatorii nu au dezvăluit date despre starea de sănătate a victimei. Tânăra a fost ameninţată cu moartea de agresor în cazul în care va spune despre incident, notează sursa citată.

A pătruns într-o zonă inaccesibilă publicului, într-o zonă unde ar fi întreținut raporturi sexuale fără consimţământul persoanei vătămate. Ulterior, prin constrângere ar fi stustras şi o sumă de bani din casieria sălii de jocuri, suma încă nu a fost clarificată. Se estimează în jur de 10 până la 15 mii de lei.”, procuror Radu Nastac, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov

Suspectul a fost prins şi este reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru viol, tâlhărie calificată si influenţarea declaraţiilor.

Comentarii Facebook