Sambata 4 Februarie

A murit fostul director al Distrigaz Nord Maramureș într-un accident rutier


Ioan Oroian, fostul director al Distrigaz Nord Maramureș, a murit în urma unui accident care a avut loc în județul Satu Mare.

Accidentul mortal a avut loc marți, 27 septembrie, pe DN 1C, între localitățile Apa și Iojib din Satu Mare.

La volanul unui autoturism se afla Ioan Oroian, de 66 de ani, fost director Distrigaz Nord Maramureș, iar în mașină se afla și soția lui.

Acesta a virat spre stânga spre localitatea Apa, când a fost lovit de un microbuz care intrase în depășire. În urma impactului, ambele mașini s-au răsturnat în șanț.

Șoferul autoturismului a murit pe loc.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost alertat să intervină la un accident rutier între două autoturisme, între localitățile Apa și Iojib. La fața locului s-au deplasat 14 cadre militare cu o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanță de Terapie Intensivă Mobilă cu medic, o ambulanță SMURD B2 din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare și elicopterul SMURD Jibou”, transmite ISU Satu Mare.

Alte două victime erau încarcerate.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme au rezultat 3 victime din care 2 încarcerate. S-a acționat pentru extragerea victimelor încarcerate, la una dintre acestea s-au întreprins manevrele de resuscitare, ulterior s-a declarat decesul acesteia. Cealaltă victimă, in comă indusă, va fi transportată la Unitatea de Primire Urgențe Baia Mare cu elicopterul SMURD Jibou. A treia victima nu necesită transportul la Spital”, mai arată ISU Satu Mare.

S-a procedat neuropulmonar pe partea dreaptă, pentru la drenajul pleuropulmonar pe partea dreaptă, pentru că avea un hemopneumotorace, i-am făcut o tomografie computerizată la coloană toracală și este o fractură de coloană d4 d5 și urmează să facem RMN să vedem implicațiile asupra măduvei, dar din punct de vedere clinic nu este cu deficite neurologice”, a explicat directorul medical al SJU Baia Mare, Vasile Pop.

Cea de-a treia victimă a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost nevoie să fie transportată la spital.

Comentarii Facebook