Circulație în condiții de ceață pe mai multe drumuri din județul Cluj! Zonele în care a fost emis COD GALBEN


Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă, duminică dimineaţă, pe mai multe drumuri din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud și Sălaj. În aceste zone, meteorologii au emis atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă care reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, duminică dimineaţă, sunt semnalate condiţii de ceaţă care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Sălaj.

Recomandăm conducătorilor auto să sporească atenţia la volan, să mărească distanţa de siguranţă între vehicule şi să folosească luminile de ceaţă din dotarea autovehiculelor. Evitaţi manevrele riscante în condiţii de vizibilitate redusă”, au transmis poliţiştii.

De altfel, Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis atenționări de tip nowcasting Cod galben de ceaţă pentru judeţele Sălaj (Gâlgău, Ileanda, Rus), Cluj (Gherla, Căşeiu, Bonţida, Iclod, Jucu, Mica, Mintiu Gherlii, Dej, Cuzdrioara, Câţcău, Vad) și Bistriţa-Năsăud (Beclean, Petru Rareş, Uriu, Ciceu - Mihăieşti). Aici se va semnala ceaţă, care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri. Atenţionările sunt în vigoare până la ora 9.00.


Comentarii Facebook