Duminica 28 Aprilie

Ce a pățit un șofer care și-a lăsat BMW - ul pe marginea DN1


Un conducător auto din Alba Iulia a avut parte de o experiență neplăcută după ce și-a lăsat BMW-ul parcat pe marginea DN1 pentru câteva ore.

A doua zi dimineață, s-a trezit fără toate cele patru roți ale mașinii, care au fost furate de hoți. Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, 1 spre 2 februarie, în zona localității Mirăslău, la km 418 de pe DN1. Proprietarul a descoperit că mașina sa de lux, un BMW 840 (seria 8), a fost sprijinită pe patru butuci de lemn, cu toate roțile furate.

Autoritățile, constatând fapta de furt calificat, au deschis un dosar penal și întreprind investigații pentru identificarea hoților. Autoturismul afectat, evaluat la peste 60.000 de euro în funcție de dotări, a suferit pagube semnificative, având toate cele patru roți furate. Conform informațiilor, jantele mașinii în sine valorează aproximativ 1.000 de euro, iar costul anvelopelor se adaugă la această sumă.

Un studiu recent efectuat în România relevă că mașinile BMW înmatriculate pe teritoriul țării sunt printre cele mai predispuse la accidente. Potrivit aceleiași cercetări, vehiculele fabricate de BMW au o frecvență crescută de implicare în evenimente rutiere în comparație cu alte mărci. Deși BMW-urile sunt adesea implicate în accidente, cele mai costisitoare despăgubiri plătite în anul 2023 au fost pentru mașini Porsche, Jaguar și Mercedes-Benz implicate în accidente rutiere.

Comentarii Facebook