Cât a plătit un ardelean la clarvăzătoare, pentru a scăpa de farmece și blesteme


Un ardelean a apelat la clarvăzătoarea pentru a scăpa de problemele sentimentale pe care le are, dar s-a trezit înșelat. 

Bărbatul din Aiud a găsit un anunț pe internet, prin care două femei ”dezlegau farmece și blesteme”. Rapid a scos din buzunar 15.926 de lei, pentru a pune punct dramei sentimentale.

Abia l-a final, victima a fugit la poliție, pentru că nimic nu s-a adeverit. În 10 ianuarie 2023, polițiștii de investigații criminale din Aiud au identificat și reținut două tinere, de 21 și 17 ani, ambele din municipiul Focșani, județul Vrancea. Acestea sunt bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune, faptă în legătură cu care poliția a fost sesizată la data de 12 noiembrie 2022.

În 10 ianuarie a urmat o percheziție a polițiștilor din Aiud, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, la locuințele celor două tinere. Acțiunea a beneficiat și de sprijinul Direcției pentru Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliție Române.

Cele două dezlegătoare de blesteme au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Aiud unde au fost audiate, iar apoi au fost reținute pentru 24 de ore. În cursul zilei de miercuri urmează să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Comentarii Facebook