Aqua-park de 27 de milioane de euro la 3 ore de mers cu mașina de Cluj. Parcă suntem blestemați!


O comună din Satu Mare va avea un aqua-park de 27 de milioane de euro și va atrage turiștii ca muștele. Clujenii pot ajunge acolo în 3 ore, ca atât cât fac și dacă ners la Oradea. Ideal ar fi să avem o astfel de bază de agrement în județ, dar parcă suntem blestemați, pentru că avem parte numai de promisiuni. 

Noul Aquapark din comuna Odoreu, județul Satu Mare, va transforma localitatea într-o ”Mecca” a turismului din nordul țării. Valoarea totală a investiției se ridică la 27 de milioane de euro, iar administrația Locală se așteaptă ca acest proiect să atragă un număr semnificativ de turiști și să stimuleze dezvoltarea locală, beneficiind de o amplasare favorabilă și de o infrastructură în rapidă expansiune.

Noul complex va avea o capacitate de primire de 800 de persoane pe zi în timpul verii și 300 de persoane pe zi în timpul iernii. Vizitatorii vor avea la dispoziție facilități moderne, incluzând grupuri sanitare adecvate, o zonă de relaxare dotată cu șezlonguri și scaune, vestiare, cabine de schimb, și nu în ultimul rând, un restaurant ce poate găzdui peste 200 de persoane. De asemenea, se vor construi 4 tobogane exterioare și două bazine pentru adulți cu zone de relaxare, iar pentru cei mici, va fi disponibil un bazin special destinat copiilor. Pe de altă parte se vor adăuga 3 jacuzzi-uri, iar pentru relaxare, zona va fi echipată cu cel puțin 460 de șezlonguri, 20 de baldachine, umbrele și va fi umbrită de vegetație generoasă.

Aquapark-ului din Odoreu este evaluat la 27.244.609,24 Euro, incluzând TVA. Durata estimată pentru finalizarea investiției este de 36 de luni. Întreținerea și operarea complexului vor fi gestionate de comuna Odoreu printr-un serviciu public specializat. După finalizarea agua-park-ului, se vor crea, de asemenea, și 32 de noi locuri de muncă.

Această investiție substanțială marchează un pas important în dezvoltarea turistică și economică a comunei Odoreu și are potențialul de a transforma regiunea într-o destinație preferată atât pentru localnici, cât și pentru turiști, arată B1 TV.

Comentarii Facebook