„Anormal ce se întâmplă”. Pensionară amendată pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului


Caz halucinant la Brașov, unde a fost amendată de Poliţia Locală pentru că a plantat câteva flori în zona verde din faţa blocului în care locuieşte.

Situaţia a fost reclamată de consilierul local Constantin Vieriu, în şedinţa de plen a Consiliului Local Braşov din 25 aprilie.

„Un cetăţean mi-a reclamat faptul că a fost amendat de Poliţia Locală pentru faptul că a plantat flori sub geamul lui. A fost amendat pentru faptul că a amenajat o zonă verde prin plantare de flori, fără a avea acordul Primăriei. Este anormal ce se întâmplă”, a spus consilierul local Constantin Vieriu, potrivit bzb.ro.

Brașoveanca a fost sancționată cu 100 de lei pentru plantarea efectuată "fără respectarea prevederilor legale”.

Alesul local a prezentat în ședință procesul verbal de sancţionare a pensionarei. Amenda a fost aplicată în baza unei hotărâri a Consiliului Local Braşov.

„Este un regulament aprobat de fosta administraţie locală. Voi cere un raport detaliat Poliţiei Locale Braşov referitor la această situaţie”, a precizat Allen Coliban, primarul Braşovului, potrivit sursei citate.

Primăria nu plantează flori în grădinile blocurilor, dar acestea sunt pline de flori, arată sursa citată, menționând că, după precedentul tocmai creat, tot Braşovul e pasibil de amendă. Situații similare, în care polițiștii locali au făcut exces de zel, au fost sesizate și în alte localități.

Comentarii Facebook