Accident în localitatea Braniștea, Bistrița-Năsăud, pe drumul plin de gropi care a stârnit neînțelegeri între autoritățile clujene și cele bistrițene


Un accident rutier a avut loc pe raza localității Braniștea. O șoferiță a pierdut controlul volanului, ajungând cu mașina în afara carosabilului, pe plafon. A fost transportată la spital.

Un apel la 112 anunța producerea unui accident la ieșirea din localitatea Braniștea, azi dimineață în jurul orei 07:00. Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Beclean, județul Bistrița-Năsăud, au fost direcționați de urgență către accident. Au găsit un autoturism în afara părții carosabile, răsturnat pe plafon și oprit într-un copac.

accident braniște poza coperta.jpeg

La locul accidentului a fost găsită o victimă cu TCC minor și durere de spate în zona lombară. A fost transportată la spital pentru investigații medicale amănunțite”, au declarat reprezentanții ISU B-N.

Șoferița nu consumase alcool înainte de a se urca la volan 

 „În această dimineață, pe Drumul Județean 172F, pe raza localității Braniștea, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane, Din primele date, o femeie de 33 de ani din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul și a intrat în coliziune cu un copac, după care s-a răsturnat. Conducătoarea auto a fost rănită și transportată la spital. A fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate de polițiștii rutieri din Beclean”, transmit reprezentanții IPJ BN, notează Bistrițeanul.ro. 

accident braniște poza 2.jpeg

Localnicii spun că de vină au fost gropile și poleiul 

Potrivit martorilor, șoferița ar fi pierdut controlul încercând să eschiveze gropile foarte adânci care s-au format pe drumul cu pricina. Fiind polei pe asfalt, aceasta a derapat și a ieșit de pe carosabil, răsturnându-se pe un teren viran. 

Locuitorii zonei nu se miră de asemenea accidente, ci chiar din contră, se așteptau la mai multe accidente în iarna aceasta având în vedere stadiul dezastruos în care a ajuns tronsonul de șosea care leagă pe o rută ocolitoare județul Cluj de Bistrița-Năsăud. 

Citește și: Bistrița dă în judecată Clujul pentru drumul stricat de pe ruta Beclean - Braniștea - Dej - VIDEO

braniște gropi imense.png

Comentarii Facebook