Accident cu 9 victime, pe A1, între Sibiu și Sebeș. A fost solicitat elicopterul SMURD - FOTO


Un accident grav a avut loc, vineri dimineața, pe A1, pe sensul de mers Sibiu-Sebeș, la kilometrul 245.

În accident au fost implicate un TIR și două camionete, nouă persoane fiind evaluate de medici. 

La fața locului au fost mobilizate două ambulanțe SMURD, o autospecială de descarcerare, o mașină de stingere, o autospecială pentru transport victime multiple și patru ambulanțe SAJ. De asemenea, a fost solicitat elicopterul SMURD.

Planul roșu de intervenție a fost activat.

„Două persoane au fost încarcerate, acestea au fost extrase de echipajele de descarcerare. Este vorba despre un bărbat și o femeie. Echipajul SMURD a preluat un bărbat de 38 de ani cu traumatism ocular.

Un bărbat cu un traumatism grav la picior, de aproximativ 40 de ani, urmează a fi preluat de elicopterul SMURD. Două victime au fost preluate de ambulantele SAJ: o femeie de 73 de ani cu traumatism la picior și un bărbat cu traumatism ocular.

Alte 4 victime au fost preluate de ATPVM. Acestea nu prezintă răni grave, dar sunt transportate la CPU a spitalului militar din Sibiu.

Și cea de-a 9 victimă, un bărbat, este transportată la spital pentru investigații suplimentare. Are un atac de panică și o stare de rău”, a transmis Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu. 

accident-a1-2024-1.jpg


Comentarii Facebook