Știri de Cluj LIVE despre noua BOMBĂ din Florești. Este posibil să revină Quatro Eco Salub și deșeurile?

 

Primarul Floreștiului, Horia Șulea, este invitat joi seara la emisiunea Știri de Cluj LIVE, unde principala dezbatere va fi noile probleme din Consiliul Local în privința firmei de salubritate. 

 

Joi, 4 mai, de la ora 16.00, la Florești are loc o ședință de Consiliu Local în care se va discuta prelungirea înțelegerii cu actuala firmă de salubritate, care a reușit să curețe comuna în câteva zile, după ce vechiul operator, Quatro Eco Salub o transformase în Napoli.

 

Actualul contract pe 90 de zile cu operatorul expira. Ne-am retras din ADI Gelu Voievod 3, iar fostul operator (cel de pana in februarie) nu a demonstrat concret ca s-a redresat, alegand a nu raspunde la nici una din cele peste 15 solicitari transmise. 

 

Sunt ferm convins ca alesii locali vor lasa la o parte orice jocuri meschine si vor vota strict in folosul si spre binele florestenilor”, a comentat primarul comunei Florești, într-o postare pe Facebook.

 

Într-o discuție cu moderatorul emisiunii Știri de Cluj LIVE, Delia Cărbune, primarul Horia Șulea va dezvălui care sunt interesele din spatele acestor ”piedici” constante de care are parte comuna Florești.

 

În emisiune se va vorbi și despre marele proiect al comunei Florești, centura prin spatele Vivo, unde termenele sunt depășite.

 

Dacă aveți întrebări, le puteți adresa la rubrica de comentarii de la această știre. Comentariile care nu sunt la obiect vor fi moderate automat
Video Stream

Comentarii Facebook