Miercuri 1 Februarie

Candidații Răzvan Dragoș și Ioan Pugna, din partea Mișcării Liberale, invitați la Știri de Cluj LIVE

 

Candidații Răzvan Dragoș și Ioan Pugna, din partea Mișcării Liberale, sunt invitați la emisiunea Știri de Cluj LIVE, marți, 17 mai, de la ora 19.00.

 

Cei doi candidați reprezintă medii complet diferite, dar ambii susțin că vor să se pună la treabă în folosul comunității.

 

Răzvan Dragoș, blogger si copywriter, are 32 de ani și își dorește să se implice în administrația locală. El a lucrat într-o agenție de publicitate, dar a devenit freelancer. El a pornit și blogul tvdece.ro, care între timp a devenit un alt doilea job. 

 

Ioan Pugna este un inimos taximetrist, candidat la Consiliul Local din partea Partidului Miscarea Liberala. El a cunoscut o notorietate locală după ce s-a implicat în cumpărarea unui cărucior pentru Robert Lukaci. S-au strâns apoi suficienți bani pentru a-i cumpăra și o casă lui Robi, din donațiile clujenilor.

 

Pugna susține că, dacă va fi ales, el nu va renunța la taximetrie, pentru a fi cât mai aproape de problemele oamenilor. 

 

Moderatorul emisiunii Știri de Cluj LIVE, Delia Cărbune, va discuta cu cei doi invitați despre proiectele pe care le au ei pentru Cluj-Napoca.

 

Dacă doriți să adresați întrebări, o puteți face la rubrica de comentarii de la această știre.Live streaming video by Ustream

Sondaj de opinie

Cluj-Napoca mai este un oraș ieftin?

Urmăriţi-ne

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a primi cele mai noi stiri!

Comentarii Facebook