Walter nu exclude plecarea de la U Cluj! I-a cerut lui Ionut Badea demisia


Finantatorul U Cluj, Florian Walter, a lasat sa se inteleaga ca vrea sa plece la Petrolul Ploiesti, ducand cu el milioanele de euro: "Daca plec la Petrolul? Nu se stie niciodata".

Florian Walter a lansat un atac dur, criticandu-l pe Ionut Badea pentru rezultate. "Am jucat cu Steaua, dar am avut nesansa. Cei care acuza acum de blat sa se gandeasca ce-ar mai fi zis daca inscria Tony din doi metri, Grozav la ocazia lui. si in ce-l priveste pe Szukala e vorba doar de o greseala umana. Un fundas cu experienta lui n-ar fi dar niciodata mingea in centru decit involuntar. Eu cred ca i-a alunecat piciorul cind a sarit sa o loveasca. Un om care vine si investeste 3 milioane in fotbal nu poate accepta jigniri de genul asta. Daca se mai intimpla aspecte de genul asta, ma gandesc sa ma retrag din fotbal. Eu mai am contract cu Badea pana la 30 mai 2012, dar n-am mai castigat cu el pe banca din etapa 13. Trebuie sa-i dea si lui de gandit ca antrenor. Noi atacam pe centru, desi benzile erau vulnerabile, Steaua se apara acolo cu inchizatori", a spus Walter la DigiSport.

Legat de acuzatiile de blat, finantatorul U Cluj a spus ca: "Am jucat cu Steaua, dar am avut nesansa. Cei care acuza acum de blat sa se gandeasca ce-ar mai fi zis daca inscria Tony din doi metri, Grozav la ocazia lui. si in ce-l priveste pe Szukala e vorba doar de o greseala umana. Un fundas cu experienta lui n-ar fi dar niciodata mingea in centru decit involuntar. Am o problema cu Ionut Badea, el nu mi-a zis nici cand l-a trimis aiurea pe Bostina la echipa a doua. I-am dat scris sa-l reprimeasca pe Gabi la prima echipa. Eu mai am contract cu Badea pana la 30 mai 2012, dar n-am mai castigat cu el pe banca din etapa 13. Trebuie sa-i dea si lui de gandit ca antrenor. Noi atacam pe centru, desi benzile erau vulnerabile, Steaua se apara acolo cu inchizatori", a tunat Florian Walter.

Finantatorul a vorbit pe scurt si despre zvonurile ca ar urma sa lase U Cluj din vara si sa preia Petrolul: "Daca plec la Petrolul? Nu se stie niciodata".

Suporterii U Cluj au pus si ei presiune pe echipa si au descins la antrenamentul de luni al echipei si au lansat acuzatii de blat.

 

Gigi Becali "vaneaza" un jucator de la U Cluj! Vezi care

Comentarii Facebook