Jucatorii U Cluj, injurati la antrenament de suporteri: "Ati stat capra la Steaua!", "Rusine!!!"

 

Circa 20 de fani ai U Cluj i-au asteptat pe jucatori la antrenamentul echipei si i-au luat la rost pentru meciul pierdut cu Steaua, luni seara.


Suporterii i-au acuzat pe jucatori de blat si i-au cerut explicatii lui Ionut Badea. "V-ati batut joc de cei 30.000 de suporteri care au fost pe stadion", "Sa va fie rusine" "Ati stat capra la Steaua si nu ati miscat nimic!", au strigat acestia.

Fanii sunt ingrijorati si de meciul urmator cu Petrolul Ploiesti, echipa despre care se spune ca va fi preluata din vara de Florian Walter. "Suntem convinsi ca nici acolo nu va fi un meci curat", a spus unul dintre suporteri.

Fanii au discutat cu Ionut Badea la finalul antrenamentului, iar tehnicianul le-a spus ca nu se poate pune problema unui blat, desi sunt 5 jucatori care au venit de la Steaua.

 

Ionut Badea a raspuns acuzatiilor de blat si la conferinta de presa de dupa meciul cu Steaua. "Nu vreau sa comentez despre blat. Este departe de mine acest gand", a afirmat Badea. Vezi AICI VIDEO.

 

Gigi Becali a vorbit si el despre fostii jucatori ai Stelei, dar a spus ca au fost dati afara de la echipa pentru ca erau prea slabi.

 

La U Cluj sunt jucatori pe care ei i-am dat afara

Comentarii Facebook