Walter l-a atacat dur pe Badea: Nu am castigat de 7 etape! Ar trebui sa ii dea de gandit!


Finantatorul U Cluj, Florian Walter, l-a atacat dur pe antrenorul Ionut Badea si i-a sugerat, indirect, sa isi dea demisia.

"Eu mai am contract cu Badea pana la 30 mai 2012, dar n-am mai castigat cu el pe banca din etapa 13. Trebuie sa-i dea si lui de gandit ca antrenor. Noi atacam pe centru, desi benzile erau vulnerabile, Steaua se apara acolo cu inchizatori", a spus Walter la DigiSport.

Legat de acuzatiile de blat, finantatorul U Cluj a spus ca: "Am jucat cu Steaua, dar am avut nesansa. Cei care acuza acum de blat sa se gandeasca ce-ar mai fi zis daca inscria Tony din doi metri, Grozav la ocazia lui. si in ce-l priveste pe Szukala e vorba doar de o greseala umana. Un fundas cu experienta lui n-ar fi dar niciodata mingea in centru decit involuntar. Eu cred ca i-a alunecat piciorul cind a sarit sa o loveasca. Un om care vine si investeste 3 milioane in fotbal nu poate accepta jigniri de genul asta. Daca se mai intimpla aspecte de genul asta, ma gandesc sa ma retrag din fotbal".

Walter a mai marturisit ca nu l-a anuntat nimeni ca suporterii au fost la antrenament si i-au luat la rost pe jucatori, acuzandu-i de blat.

 

U Cluj - Steaua 0-1 REZUMAT VIDEO

Comentarii Facebook