Walter aruncă în AER negocierile cu nemții? Ioan Mărginean vrea să aducă italieni la Cluj care să facă o școală africană de fotbal

 

Florian Walter și Ioan Mărginean aruncă în aer negocierile pentru cumpărarea U Cluj de către investitorii nemți de la DK Sportler. În scenă au apărut și investori italieni, care vor să facă din U Cluj o scoală internațională cu jucători africani.

 

Investitorii germani de la DK Sportler au terminat, joi seara, în jurul orei 22.00, negocierile privind contractul de sponsorizare cu Agenția Sportfive. ”Acum s-au terminat discuțiile și au trimis un email către domnul Walter prin care oamenii spun că au rezolvat treburile, dar nu pot să vină în România mai repede de martea viitoare pentru a semna documentele de preluare a echipei. Miercurea viitoare ar urma să fie instalat Vasile Miriuță și să plătească salariile jucătorilor și să preia echipa. Mai sunt mici discuții referitor la prețul pe care il cere domnul Walter”, a declarat o sursă din apropierea investitorilor germani.

 

Singura problema este că Mărginean nu mai are răbdare și se duce vineri la Iasi cu niște italieni și dacă așa stau lucrurile investitorii din Germania se gândesc să se retragă. Italienii vor facă o școală internațională africană la U Cluj”, a mai precizat sursa Știri de Cluj.

 

În joc ar fi o sumă de circa 200.000 de euro pe care investitorii germani ar vrea să o scadă din suma cerută de Florian Walter, mai ales că jucătorii nu sunt plătiți de 4 luni. ”Email -ul a fost trimis spre domnul Walter de o jumătate de oră (la 22.00)  și așteptăm vineri un răspuns. Vrem să știm dacă Walter mai vrea să vină oamenii să faca tranzacția sau pur și simplu cade totul”, a mai spus sursa din anturajul investitorilor.

 

Conform datelor din interiorul U Cluj, cheltuielile lunare cu salariile jucătorilor și ale staff -ului tehnic se ridica la 150.000 de euro, adica suma pe care nemții ar vrea să negocieze. 

 

Investitorii italieni ar fi fost la Cluj-Napoca zilele trecute, dar au fost amânați de Ioan Mărginean în favoarea afacerii cu DK Sportler.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Vasile Miriuță, despre vânzarea U Cluj: Tranzacția nu a eșuat. Managementul la U Cluj va fi nemțesc

Comentarii Facebook