Vasile Miriuță, despre vânzarea U Cluj: Tranzacția nu a eșuat. Managementul la U Cluj va fi nemțesc

 

Vasile Miriuță, cel care alături de Marian Costea  intermediază vânzarea U Cluj către investitorii nemți, le-a dat asigurări fanilor că tranzacția nu a eșuat.

 

99,99% e cert că nemții sunt interesați că cumpere clubul. Să cumperi un club de fotbal nu este un lucru de azi pe mâine. Vă spun că va mai dura câteva zile până când lucrurile vor fi finalizate și investitorii se vor întâlni cu Florian Walter pentru a asigura tranzacția.

 

Managementul va fi asigurat de un neamț, care se va muta la Cluj-Napoca, iar președinte va fi Marian Costea. Îl vom păstra pe și Marius Popescu”, a spus Vasile Miriuță, unul dintre cei doi români care intermediază tranzacția dintre investitorii nemți și Florian Walter.

 

Întrebat despre divergențele financiare, Miriuță a precizat că: ”Ne dorim să facem treabă bună la U Cluj. Nu am eu treabă cu banii, dar pot să vă spun oamenii sunt serioși”.

 

Declarațiile au fost făcute la TVR Cluj, în cadrul emisiunii ”Esențial” realizată de Dinu Criste.

 

Walter aruncă în AER negocierile cu nemții? Ioan Mărginean vrea să aducă italieni la Cluj care să facă o școală africană de fotbal

Comentarii Facebook