Lovitură sub centură! Bute părăsit de fani înainte de meciul cu Grachev



Lucian Bute a fost luat pe neaştepate de fanii săi. Aceştia nu se mai înghesie să meargă la meciul de box cu Grachev, după ultimul meci pierdut de român.

Obişnuit să fie sufocat de fani, de data aceasta, doar 8.000 de spectatori vor fi la meciul cu Grachev, faţă de 13.000, câţi veneau odinioară la Centre Bell. În plus, pentru prima dată în ultimii cinci ani, InterBox, club la care este legitimat Bute, nu are nici un campion mondial legitimat, conform presei canadiene.

Mi-am făcut temele. Am trecut prin momente grele, am fost la pământ, dar m-am ridicat”, a declarat Lucian Bute în conferinţa de presă dinaintea meciului cu Grachev.

Unii poate au crezut că sunt terminat, dar le pot garanta că Lucian Bute nu este terminat. O să dovedesc asta sâmbătă şi voi deveni mai bun decât am fost”, a adăugat Bute.

Presa canadiană, declară că InterBox are o singură vedetă şi anume Lucian Bute.

Suntem o companie de promovare a boxului. Dacă vom constata că Lucian Bute nu mai are perspective, va trebui să ne refacem planurile de afaceri. Dar acest lucru îl vom afla după meciul cu Grachev”, a spus Jean Bedard, şeful clubului InterBox.

Lucian Bute (32 de ani) va lupta duminică, de la ora 4:00, cu rusul Denis Grachev, la Centre Bell din Montreal. Acesta este primul meci după ce a pierdut centura mondială a categoriei supermijlocie, versiunea IBF.

Comentarii Facebook