Vlăduța Lupău, cântăreața numărul unu a Clujului, suporter de LUX la meciul în care a jucat și soțul ei iubit - FOTO


Vlăduța Lupău, cântăreața numărul unu a Clujului, a fost prezentă la meciul Acs Avântul Bizonii împotriva  FC Bonțida, finala Cupei României, zona Gherla. 

Îndrăgita Vlăduța Lupău a fost la meci cu fiul ei și i-a făcut poze celui mic alături de Adrian Rus, soțul ei, care apărat buturile celor de la Recea Cristur.  

WhatsApp Image 2024-03-10 at 16.32.38 (1).jpeg

Meciul s-a terminat cu victoria celor din Recea Cristur, scor 3-2. 

La partidă a asistat și președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, care a și înmânat trofeul echipei câștigătoare. 

Adrian Rus a jucat și la CFR Cluj, mai multe sezoane, fiind și campion cu echipa din Gruia. Acesta s-a retras din fotbalul mare, dar a continuat să joace pentru Recea Cristur, unde familia lui are o fermă de bizoni.

Tatăl fotbalistului, Toma Rus, fost secretar de stat in Ministerul de Interne, și șef pe Cluj la Crimă Organizată, a inaugurat la Recea Cristur cea mai mare ferma de bizoni din Europa.

WhatsApp Image 2024-03-10 at 16.32.40 (3).jpeg

Crescătoria are 300 de animale și se întinde pe 600 de hectare. Investiția a fost făcută de doi oameni de afaceri din Germania, iar ferma este administrată de Toma Rus. Acesta deține și o firmă de pază, care asigură protecția la stadionul CFR Cluj. 

WhatsApp Image 2024-03-10 at 16.32.39 (1).jpeg

Foto: Vlăduța Lupău și socrul Toma Rus, care ține trofeul în mână

Comentarii Facebook