VIDEO. La Cluj-Napoca s-a instalat primul perete interactiv cu minge! Clujenii, provocați să adune 400 de ore jucate la SUTU, până pe 30 iunie


La Baza Sportivă Gheorgheni din Cluj-Napoca a fost instalat un nou echipament care încurajează activitatea fizică și spiritul competitiv. SUTU este primul perete interactiv cu minge din Cluj-Napoca care așteaptă să devină epicentrul mișcării și distracției pentru toți locuitorii orașului. 

Peretele interactiv cu minge Sutu este un echipament de joacă ce îmbină cele mai recente procese tehnologice cu un design intuitiv. Este perfect pentru toate vârstele, abilitățile și nivelurile de performanță, iar copiii se pot bucura de o experiență distractivă și incitantă. În același timp, sportivii profesioniști pot folosi Sutu pentru a-și perfecționa abilitățile și coordonarea fizică.

SUTU poate fi folosit și de persoanele cu dizabilități!

sutu peretele interactiv cu minge 2.jpeg

Sutu promovează dezvoltarea abilităților motorii, concentrării, echilibrului și spiritul de competiție, iar lista poate să continue. Până și oamenii cu dizabilități sau persoanele în scaun cu rotile sunt prinse în mijlocul acțiunii și au parte de implicare completă.

Peretele interactiv cu minge este format din 16 panouri LED iluminate, alimentate de sezori de vibrație, care înregistrează contactul cu mingea. Această soluție inovatoare este adaptabilă unei varietăți de sporturi, de la fotbal, la tenis și handbal.

Până pe 15 Mai, comunitatea clujeană a reușit să strângă deja 160 de ore jucate pe SUTU, depășind până la de 4 ori media globală a altor 369 de echipamente similare instalate în întreaga lume, anunță cei de la Sport Play Systems. 


Statisici joc.jpg

sutu peretele  interactiv cu minge - buton play.jpeg


Comentarii Facebook