Miercuri 24 Aprilie

VIDEO - Jucător al Naționalei de fotbal a petrecut la Cluj până dimineața cu 2 blonde sexy. Să ne mai mirăm că ne bat toți desculții?


Fundașul de fier al CFR Cluj și al Naționalei de fotbal a României a petrecut, joi seara, după ora 23.00, pe terasa unui club stradal din Cluj-Napoca. După ora 2.00, fotbalistul lui Dan Petrescu, un spartan în ceea ce privește viața extra sportivă, s-a mutat pe ringul de dans cu frumoasele surori Moș, foste actrițe, iar una dintre ele fost model internațional și apoi prezentatoare-model la Look Plus.

Burcă joacă la CFR Cluj, dar a fost inclus și în lotul pentru meciurile din Nations League, terminate dezastruos de ”tricolori”. Cu Burcă pe teren, Naționala a primit 3 goluri în ultimul meci cu Muntenegru, jucătorii acuzând starea de oboseală. Ca norocul, CFR Cluj a trecut joi seara de semi amatorii din Andorra și avansează în Conference League. Zilele trecute, însă, clujenii au fost eliminați de necunorsuții de la Pyunik Erevan.

Andrei Burcă și-a făcut apariția la cel mai în vogă local din Cluj-Napoca, în jurul orei 23.00, alături de surorile Raluca Moș și Renata Moș, ambele actrițe în filmul clujean ”Răzbunarea țigăncii: pălăria fatală și nazistul”, realizat în 2016.

razbunarea_tigancii_stil_6__large.jpg

Foto: Renata Moș și Raluca Moș

Dacă după acest film, Renata Moș a dispărut de pe firmament, dar Raluca Moș a continuat să fie un fotomodel internațional și, din 2020, a prezentat știrile la un post de televiziune de sport.

Andrei Burcă a fost captivat toată seara de cele două frumuseți, a băut vin și nu a părut că se grăbește la somn, pentru a fi pregătit la meciul de duminică cu U Craiova 1948, din deplasare. Este puțin credibil ca Dan Petrescu să-i fi dat liber fundașului, care a jucat bine în meciul cu amatorii de la Inter d'Escaldes. Răsplata oferită a fost petrecerea de la localul de fițe din Cluj-Napoca. Cireașa de pe tort a fost lăurarul clujean Aiu, care a cântat pentru meseni melodia ”Pușcărie, pușcărie!

Conform fanilor care l-au văzut, după ora 2.00, Burcă s-a mutat cu anturajul în interiorul localului, unde era ring de dans și nu se mai știe când a plecat.

Joi seara, după meci, Andrei Burcă cerea ca echipa să se odihnească

După meciul de joi seara, cu  Inter d'Escaldes, Andrei Burcă declara că trebuie să fie în continuare concentrați, toată echipa, pentru meciul cu Craiova, fără să spună nimic că are de gând să petreacă până vineri dimineața.

Suntem concentrați la meciul de duminică. Va fi o partidă dificilă la Craiova. Va fi o temperatură ridicată. Trebuie să ne revenim și să luăm cele trei puncte. Le spuneam băieților pe teren la 2-0 să le mai dăm neapărat un gol pentru că nu se știe niciodată.

Știm ce am pățit cu Pyunik. Am avut o sumedenie de ocazii, dar s-au calificat. E important că am ieșit toți bine de pe teren.

Îmi pare rău de FCSB. Uitați ce se întâmplă în fotbalul din ziua de azi. Nu știu ce partidă au avut ei acolo, dacă au jucat bine sau nu. Am văzut multe surprize. Trebuie să rămânem concentrați și să dăm totul la fiecare duel”, a declarat Burcă la finalul meciului.

Fundașul clujean a jucat și în umilința înregistrată de echipa națională a României, scor 3-0, cu Muntenegru, în Liga Națiunilor. Înainte, fotbaliștii au acuzat oboseala acumulată în meciurile din Liga Națiunilor, terminate rușinos de tricolori. Nimeni nu a spus nimic despre viața extra sportivă, numai despre faptul că sunt prea multe meciuri și jucătorii nu se pot recupera la timp.

Andrei Burcă (28 de ani) a semnat un nou contract cu CFR Cluj în ianuarie 2022, pe o perioadă de 2 ani și un salariu de 200.000 de euro pe an.

Joi seara , CFR Cluj a câștigat cu 3-0 meciul cu o echipă de semi amatori

În echipa celor de la Inter Club d'Escaldes joacă și românul Raul Feher (25 de ani), originar din Zalău. Acesta a spus că fotbaliștii din echipa lui au și alte locuri de muncă, pentru a se putea întreține. 

E greu să trăiești doar din fotbal în Andorra. Mai avem jucători care trebuie să lucreze. Unul este la spital, alții mai au afaceri de familie. Suntem totuși suficienți jucători care facem doar fotbal. Cum sunt și eu.

Inter Club d'Escaldes e un club mic, dar care anual crește, puțin câte puțin. Progresul nu e uriaș, dar uitați ce se întâmpla în urmă cu 10-15 ani. S-au mai schimbat lucrurile. Iar naționala nu are nicio legătură cu echipele de club. La cluburi vin jucători și de alte naționalități, care cresc nivelul. Și noi avem, pe lângă spanioli, jucători din Maroc, Portugalia”, a spus Feher, conform GSP.ro

66207948_3413840915298720_966573284634132480_n.jpg

1580223497116.jpg

1580223497388.jpg

1580223498208.jpg

1580223500690.jpg

1580223712634.jpg

raluca_si_renata_mos__large.jpg

WhatsApp Image 2022-07-22 at 11.27.42.jpeg

Foto: Raluca Moș a fost și la meciul de joi seara

Comentarii Facebook