VIDEO - Dan Petrescu, după eliminarea CFR CLuj din preliminariile Ligii Campionilor: „Am avut parte de prea mult ghinion”. Fanii i-au cerut demisia


Dan Petrescu a spus că eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor este cea mai mare dezamăgire a sa la CFR Cluj. Fanii au cerut demisia antrenorului la finalul meciului de seara trecută.

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, miercuri, 13 iulie, seara, după eliminarea din preliminariile Ligii Campionilor în faţa grupării armene Piunik Erevan, că este foarte supărat şi trist, precizând că aceasta este cea mai mare dezamăgire a sa de când conduce echipa clujeană.

Dan Petrescu: „Am avut parte de prea multe ghinioane”

E foarte greu de înţeles ce s-a întâmplat. Băieţii s-au bătut, au încercat... a fost un meci echilibrat, deşi parcă noi am avut mai multe ocazii. Ei au ratat şi un penalty şi credeam că acolo se termină meciul. Sunt foarte supărat şi trist, e greu să îmi găsesc cuvintele. E cea mai mare dezamăgire a mea la CFR Cluj această eliminare. Practic nici n-am pierdut dubla, am făcut 0-0 şi 2-2, dar la penalty-uri n-am câştigat niciun meci în carieră, parcă sunt blestemat. De dimineaţă nu mi-a plăcut nimic. 

În ziua meciului doi jucători s-au accidentat, n-am mai avut asta de mult. Nu cred că de asta am fost eliminaţi, dar parcă prea multe ghinioane. La 1-0 mă mai gândeam că pot să egaleze, dar la 2-1 nu credeam că vor reuşi să mai înscrie mai ales după ce au ratat penalty. Cu atât e mai mare dezamăgirea şi încă o dată s-a dovedit că fotbalul e imprevizibil şi e posibil orice”, a declarat antrenorul clujenilor, potrivit Digisport.

Fanii au cerut demisia antrenorului CFR Cluj

Întrebat ce părere are despre faptul că anumiţi fani i-au cerut demisia la finalul partidei, Dan Petrescu a răspuns: „Fiecare poate să să facă ce vrea, să strige ce vor ei”.

CFR Cluj a fost eliminată de formaţia armeană Piunik Erevan din preliminariile Ligii Campionilor la fotbal, fiind învinsă cu 4-3 la loviturile de departajare, miercuri seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, după ce scorul a fost egal, atât după cele 90 de minute regulamentare (1-1), cât şi după prelungiri (2-2), în manşa secundă a primului tur preliminar.

CFR Cluj va continua în turul al doilea preliminar al Europa Conference League, unde va întâlni formaţia andorrană Inter Club d'Escaldes. CFR va fi gazdă pe 21 iulie, iar returul se va juca pe 28 iulie.


Comentarii Facebook