Dan Petrescu ar putea fi înlocuit de la CFR Cluj, după rușinea cu Punik Erevan


Ioan Varga a afirmat că va discuta cu Dan Petrescu, iar rezultatul ar putea fi înlocuirea tehnicianului, după eliminarea rușinoasă cu Punik Erevan. 

Boss -ul de la CFR Cluj nu este fericit cu eliminarea din preliminariile Champions League, având în plan obținerea unor victorii și bani de la UEFA. Acum, CFR Cluj va evolua în turul doi preliminar al Conference League. 

Ioan Varga ar vrea să îl aducă la CFR Cluj pe Mirel Rădoi, notează Digi Sport. 

În turul doi preliminar al Conference League, CFR va juca cu Inter Club d'Escaldes, campioana din Andorra, în 21 iulie (Cluj) și 28 iulie (Andorra la Vella).  

Clujenii au acum obiectiv prezența în grupele Conference League și, cel mai probabil, vor fi capi serie la toate tragerile la sorți. 

CFR Cluj mai poate încă să câștige sume mari de bani, dacă ajunge în grupele Conference League. Dacă trece de campioana Andorrei, CFR Cluj va primi 550.000 de euro. Participarea în play-off poate aduce 750.000 de euro, iar calificarea în grupe cu trei milioane de euro. Până să ajungă în grupe, CFR Cluj ar putea încasa 4,3 milioane de euro.

În grupe, o victorie este răsplătită cu 500.000 de euro, iar un rezultat de egalitate cu 166.000 de euro. În plus, primul loc la finalul grupei este recompensat cu 650.000 de euro, iar locul doi cu 325.000 de euro.

Comentarii Facebook