Victorie URIAȘĂ pentru Simona Halep. Vezi ce mesaj le-a transmis românilor după ce a ajuns pe locul 9 WTA



Simona Halep a reușit o performanță deosebită, duminică, după ce a câștigat turneul de tenis de la Doha, Qatar, performanță care a propulsat-o pe locul 9 în topul WTA. Sportiva româncă a reușit astfel să urce două poziții în top WTA de la începutul anului.

Jucătoarea de tenis a câștigat turneul după ce s-a impus în fața nemțoaicei Angelique Kerber, pe care a dominat-o pe tot parcursul partidei.

 

Sportiva a ținut să le transmită celor de acasă un mesaj după finalul meciului, prin care să le mulțumească pentru sprijinul oferit.

"Nu am crezut ca pot castiga acest turneu pentru ca am venit de la indoor, de la FED Cup, sunt cele mai bune momente din viata mea. Sunt foarte puternica mental, am incredere in mine, joc cu placere, imi place fiecare meci pe care il joc.


Multumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi-l acorda, familiei, prietenilor si fanilor care ma urmaresc. Am mai multa incredere acum, este al 6-lea turneu mare pe care il castig, pot sa joc la cel mai inalt nivel in acest moment!", a spus Simona Halep, potrivit Sport.ro.

Comentarii Facebook