Miercuri 24 Aprilie

Simona Halep, revelația anului în sportul românesc? Ar putea urca pe locul 9 în topul WTA



Jucătoarea de tenis Simona Halep a avut un debut excelent în acest an, reușind să se califice în semifinala turneului Australian Open, performanță care a propulsat-o pe locul 10 în topul WTA.

Acum, Halep a reușit să se califice în finala turneului de la Doha, Qatar, după ce a învins-o pe ocupanta locului 3 în top WTA, Agnieszka Radwanska. Românca se află la a 10-a calificare într-o finală din cariera sa.

În cazul în care va reuși să câștige acest turneu, Simona Halep poate urca încă o poziție în clasamentul WTA, ajungând pe locul 9.

În finala de la Doha, românca o va întâlni pe nemțoaica Angelique Kerber, cu care a mai jucat odată, în 2009, la turneul ITF de la Saint Raphael (Franţa).

"Mai întâi, voi încerca să mă bucur de finală. Mă bucură mult că am ajuns în prima mea finală la Doha, deci sigur voi fi puțin nervoasă, vor fi emoții. Angelique e o jucătoare foarte bună, jucătoare de top, va trebui să fiu din nou foarte agresivă. Voi începe meciul ofensiv, iar dacă nu va merge, poate voi schimba din nou din mers, ca în meciul cu Radwanska. Trebuie să-mi fac jocul meu și să îmi creez cât mai multe șanse", a spus Simona, la conferința de presă de după victoria din semifinale, potrivit digisport.

Comentarii Facebook