Victorie la limită pentru U-BT Cluj în meciul cu SCMU Craiova. Silvășan, nemulțumit de partidă: Foarte proastă din punctul nostru de vedere


U-BT Cluj-Napoca a jucat în această seară ultimul meci din sezonul regulat pe teren propriu. Formația antrenată de Mihai Silvășan a învins, marţi, după prelungiri, formaţia SCMU Craiova, scor 100-97 (42-30, 92-92), în meciul restant din etapa a 17-a a Ligii Naţionale.

Principalii marcatori ai partidei au fost Bircevic 27 puncte, pentru gazde, respectiv Hawley 35, pentru echipa craioveană. În urma rezultatului, U-BT Cluj adună în poziţia de lider al clasamentului 56 de puncte, iar SCMU Craiova, cu 47, rămâne pe locul 5, scrie news.ro.

2.jpeg

Întrebat despre cum i s-a părut meciul din această seară, antrenorul principal al U-BT, nu a ezitat să-și exprime nemulțumirea în cei mai duri termeni. 

Foarte proastă din punctul nostru de vedere, și aici mă refer în primul rând la atitudine, nu am avut atitudinea de care aveam nevoie. Le-am spus băieților la început că este vorba despre noi, nu este vorba despre rezultat și despre adversar, cu 28 de mingi pierdute și cu 21 de recuperări ofensive mă mir că am câștigat. Evident că suntem echipa mai bună, nu cred că cineva poate contesta asta, însă nu cred că este vorba tot timpul despre asta. Este vorba despre cum arăți această calitate, cum alegi să evoluezi în minutele în care intri pe teren. Din păcate, la noi, la câțiva dintre jucătorii noștri s-a văzut această lipsă de atitudine. Avem nevoie de toată lumea ca să câștigăm acest campionat, nu putem evolua cu jumătate de echipă pentru că la unii s-a terminat sezonul după Basketball Champions League, însă astea sunt problemele noastre pe care trebuie să le rezolvăm”, a declarat Mihai Silvășan la finalul partidei. 

3.jpeg

Începând de miercuri se vor juca şi meciurile din ultima fază a sezonului regulat, a 30-a, după programul: CSU Sibiu - CSM Ploieşti (miercuri), respectiv SCM Timişoara - CSM Miercurea Ciuc, Rapid Bucureşti - FC Argeş Piteşti, CSM Târgu Jiu - Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti - SCMU Craiova, CSO Voluntari - CSM Oradea, U BT Cluj - Athletic Constanţa. În devans s-a disputat partida dintre CSM Galaţi - CSM Focşani, scor 82-70. 

Faza play-off a Ligii Naţionale, cu partide programate în sistemul „cel mai bun din cinci partide”, va debuta în 3 mai.

4.jpeg

FOTO: Marius Jucan

Comentarii Facebook